Sodno overjeni prevodi

Uradni prevodi spričeval, raznih potrdil, pogodb, odločb in drugih dokumentov

Sodno overjeni prevodi

Prolingua že dolga leta skrbi za prvovrstne prevajalske storitve. Na ta način pomagamo združevati različne kulture in spodbujamo internacionalizacijo in globalizacijo.

Strokovnjaki, ki pri Prolingui skrbijo za sodno overjene prevode, so podvrženi izjemno visokim standardom, prav tako pa so zavezani k varovanju zaupnosti vseh vaših dokumentov. Prevajalske storitve strokovnjakov pri Prolingui ne bodo samo izpolnile vaših pričakovanj, ampak jih bodo tudi presegle. Vsaki stranki dodelimo projektnega vodjo, ki bo z vami vseskozi v stiku in bo poskrbel, da bo ves projekt izveden hitro, natančno in brez zapletov.

Prolingua zaposluje izključno visoko usposobljene prevajalce z ustrezno izobrazbo, ki so sposobni poskrbeti za kvalitetne prevode v več kot trideset jezikov. Strokovnjaki pri Prolingui bodo poskrbeli za prevajalske storitve na najvišji možni ravni, s čimer si želimo pridobiti zaupanje in zvestobo vseh strank, s katerimi sodelujemo. Natančnost, učinkovitost in doslednost v vseh fazah prevajalskega procesa so zagotovilo, da bo sodelovanje z nami prijetno in uspešno.

Zahtevaj ponudbo

    SODELUJMO SKUPAJ NA VAŠIH ZANIMIVIH PREVAJALSKIH PROJEKTIH!