Izdelava spletni strani

Vrhunsko izdelane in dovršene spletne strani po najnovejših trendih

Izdelava spletnih strani

Spletna stran predstavlja prvi stik s potencialnimi strankami. Jo že imate? In če jo imate, je prilagojena sodobnim trendom? Spletna stran je kot prvi vtis: če je slab, ga boste težko popravili.

Izdelava spletnih strani je sestavljena iz različnih korakov in tukaj smo, da vam pomagamo in svetujemo pri vseh odločitvah in pomislekih.

Pomoč in svetovanje pri oblikovanju koncepta

Ne veste, kako veliko stran potrebujete ali kako bi na njej razporedili posamične elemente? Ni problema, saj je za nami že več kot 100 odlično narejenih spletnih strani in z lahkoto bomo ukrotili tudi vašo.

SEO optimizacija spletnih strani

Poskrbeli bomo, da se boste uvrstili na prvo stran Googla in drugih brskalnikov ter postali vidni. Višje pozicije vam prinesejo več obiska in več obiska pomeni več potencialnih strank!

Oblikovanje spletne strani

Prepustite nam skrb za celostno grafično podobo: poskrbeli bomo za celotno oblikovanje spletne strani, logotipa ali pa pri posodobitvi obstoječega dizajna. Celostna podoba spletne strani mora biti jasna in intuitivna, pri uporabnikih pa mora ustvariti odličen prvi vtis.

Enostaven vmesnik za urejanje spletne strani

Vaša stran bo izdelana v sodobnem in enostavnem vmesniku, kjer boste z lahkoto urejali obstoječe vsebine ali dodajali nove. Hitro ga boste osvojili in postali boste popolnoma neodvisni.

Prenova spletnih strani

Že imate spletno stran, vendar je zastarela, ni SEO optimizirana ali prilagojena sodobnim mobilnim napravam? Pomagamo vam, da bo stran ponovno zaživela in stopila v korak s časom!

Zahtevaj ponudbo

    SODELUJMO SKUPAJ NA VAŠIH SPLETNIH PROJEKTIH!