Prevajanje dokumentov

Za vas prevajamo vse vrste dokumentov v 30 različnih jezikov

Prevajanje dokumentov

Prolingua, eden vodilnih ponudnikov prevajalskih storitev pri nas, ponuja vrhunske prevode najvišje kakovosti po konkurenčnih cenah. Pri vsakem prevajalskem projektu sodelujejo izkušeni prevajalci, strokovnjaki za določeno področje. Pri Prolingui verjamemo, da je naša naloga nuditi najboljše možne prevajalske storitve govorcem slovenščine in pripadnikom ostalih jezikovnih skupin.

Prevajalske storitve lahko koristijo vašemu poslu. Podjetja, ki potrebujejo prevajalske storitve, ker želijo svoje delovanje razširiti na globalni trg, bodo v Prolingui našla partnerja, ki bo poskrbel za prvovrstne prevajalske storitve in strokovne prevode v več kot trideset jezikov. Prolingua ima dolgoletne izkušnje na področju prevajalskih storitev. Strokovnjaki iz našega prevajalskega oddelka se ponašajo z odzivnostjo, natančnostjo in dolgoletnimi izkušnjami pri prevajanju naslednjih dokumentov:

Priročniki za zaposlene
Navodila za uporabo
Pogodbe
Brošure in katalogi
Poročila
Zapisniki
in številni drugi

Vse naše storitve so optimizirane, tako da bo vaš prevod v željen jezik končan pravočasno, njegova cena pa bo v skladu s predhodnim povpraševanjem. Pri Prolingui je na prvem mestu kvaliteta naših prevajalskih storitev, ponašamo pa se tudi z možnostjo informativnih izračunov cene in sestavljanja ponudb s pomočjo spletne aplikacije. Naša obsežna ekipa kvalitetnih prevajalcev in uporaba učinkovitih prevajalskih orodij sta zagotovilo, da bomo kvalitetno izpeljali vsak prevajalski projekt.

Zahtevaj ponudbo

    SODELUJMO SKUPAJ NA VAŠIH ZANIMIVIH PREVAJALSKIH PROJEKTIH!